Posted by : Ανεξάρτητοι Έλληνες Τρίτη 13 Μαΐου 2014


Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979.
Κάτοικος Θεσσαλονίκης, άγαμος.

Η γαλλική γλώσσα συνοδεύει όλη του την μέχρι στιγμής πορεία.

Από τον παιδικό σταθμό στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, σε δημοτικό με κύρια ξένη γλώσσα τη γαλλική (Αδαμάντιος Σχολή), στο γυμνάσιο και στο λύκειο (10ο Θεσσαλονίκης), αλλά τόσο στις πανεπιστημιακές του σπουδές (Πανεπιστήμιο Paris I Pantheon-Sorbonne, πτυχίο νομικής), όσο και στις μεταπτυχιακές (Πανεπιστήμιο Paris XI, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δημόσιο Δίκαιο και Δίκαιο και πρακτικές εργασιακών σχέσεων), υπήρξε η ξένη, όσο και σχεδόν η μητρική του γλώσσα μαζί φυσικά με τα ελληνικά.

Γνώστης της αγγλικής γλώσσας σε ικανοποιητικό επίπεδο, και της γερμανικής σε μέτριο επίπεδο καθώς επίσης και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από τον Οκτώβρη του 2008, διατηρεί δικηγορικό γραφείο, με τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι νέοι δικηγόροι.

Λάτρης των ταξιδιών, έχοντας ζήσει και στο εξωτερικό και έχοντας αποκτήσει εμπειρίες από την παρατήρηση άλλων νοοτροπιών και πολιτισμών, ανέκαθεν προσπαθούσε να προβάλλει τον ελληνικό πολιτισμό και τρόπο ζωής στους ξένους συμφοιτητές και φίλους.

Ο λόγος που αποφάσισε να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές με το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι γιατί πιστεύει σε μία Ευρώπη των εθνών - κρατών όπου όλες οι χώρες θα είναι ισότιμοι εταίροι και όχι σε μία ομοσπονδοποιημένη Ευρώπη.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

email επικοινωνίας

email επικοινωνίας
hellasineuropeanel@gmail.com

Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου

Blog Archive

- Copyright © Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ανεξάρτητοι Έλληνες- Powered by Blogger -