Posted by : Ανεξάρτητοι Έλληνες Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η Ζωή Γεωργαντά ως Μέλος του 7-μελούς ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνικής Στατιστικής Αρχής) κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις της τότε κυβέρνησης Γεωργίου Α. Παπανδρέου η οποία, σε συνεργασία με την Eurostat (Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία) και τον υπάλληλο του ΔΝΤ-πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, διόγκωσε τεχνηέντως το δημόσιο χρέος και έλλειμμα της χώρας μας για να την υποτάξει στην Τρόικα και τα εξευτελιστικά Μνημόνια που έχουν διαλύσει τον κοινωνικοοικονομικό ιστό των Ελλήνων Ευρωπαίων πολιτών και έχουν ζημιώσει το Ελληνικό κράτος με εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ.

Το έγκλημα συνεχίστηκε με τον Ε. Βενιζέλο, νυν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τότε (2011) Υπουργό Οικονομικών, που όχι μόνον απόλυσε χωρίς έρεισμα τα έξι από τα επτά μέλη του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και κατάργησε παντελώς το θεσμικά κατοχυρωμένο ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, το οποίο εξασφάλιζε την ανεξαρτησία της, μετατρέποντας την Στατιστική μας Υπηρεσία σε μονοπρόσωπη προεδρική εξουσία του ΔΝΤ, μοναδική τραγική περίπτωση στην ΕΕ και στον Δυτικό κόσμο. Μετά από αυτεπάγγελτη διερεύνηση των Οικονομικών Εισαγγελέων, ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ διώκεται επί ενάμισι χρόνο τώρα σε βαθμό κακουργήματος ως καταχραστής δημοσίου χρήματος, αλλά η κυβέρνηση τον κρατά ακόμα στην ΕΛΣΤΑΤ υποκύπτοντας, όπως βάσιμα εκτιμάται, στις άνομες παρεμβάσεις των Βρυξελλών που προφανώς επιδιώκουν την συγκάλυψη των εγκληματικών ευθυνών της Eurostat.

Η Ζωή Γεωργαντά γεννήθηκε στην Αθήνα, μένει στην Θεσσαλονίκη και περιπτωσιακά στο Λονδίνο.

Κατάγεται από την Αθήνα ως προς τον πατέρα της και από την Βάχλια Γορτυνίας ως προς την μητέρα της. Πήρε το πρώτο πτυχίο της από την ΑΣΟΕΕ, νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Με υποτροφία από το ΚΕΠΕ (Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών) απόκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα Μasters στην Οικονομική Στατιστική και Διδακτορικό Τίτλο Ph.D. στην Εφαρμοσμένη Οικονομετρία από το Πανεπιστήμιο του Leeds της Αγγλίας.

Εργάστηκε στο ΚΕΠΕ, στην αρχή ως Βοηθός Ερευνών και στην συνέχεια ως Επιστημονική Ερευνήτρια. Εκλέχτηκε ως Επίκουρη Καθηγήτρια στην έδρα της Οικονομετρίας και στην
συνέχεια εξελίχτηκε σε Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Έχει επίσης διδάξει στα ΤΕΙ Πειραιά, στην Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, στο Πανεπιστήμιο του Leeds της Αγγλίας και στο Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ.

Έχει διατελέσει ερευνήτρια και scholar στο Πανεπιστήμιο Cambridge της Αγγλίας, στον ΟΟΣΑ (Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης), στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ των ΗΠΑ καθώς και στο ΝΒΕR (Εθνικό Κέντρο Οικονομικών Ερευνών) των ΗΠΑ επί σειρά ετών.

Επίσης, έχει διατελέσει Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στον ΣΒΒΕ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας), στην ανεξάρτητη εταιρεία Συμβούλων Cambridge Econometrics στην Αγγλία, και παλαιότερα στο Υφυπουργείο Νέας Γενιάς.

Έχει διεξαγάγει εμπειρική έρευνα ως Project Manager σε θέματα μέτρησης του εισοδήματος και της παραγωγικότητας, βιομηχανίας και ανταγωνιστικότητας, καινοτομίας, τεχνολογίας και ψηφιακής οικονομίας στην Ελλάδα, στην ΕΕ και στις ΗΠΑ. Έχει επίσης συμμετάσχει ως Εισηγήτρια σε δεκάδες επιστημονικά Συνέδρια και Φόρουμ.

Έχει συγγράψει πολλά επιστημονικά άρθρα, βιβλία και μελέτες.
Το αναλυτικό βιογραφικό της Ζωής Γεωργαντά είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα
http://zoe-georganta.co.uk

Ο λόγος που η Ζωή Γεωργαντά αποφάσισε να κατέβει στις ευρωεκλογές με το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι διότι το Κίνημα έχει επιδείξει αντιμνημονιακή συνέπεια και σεβασμό της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας ως Ελλήνων Ευρωπαίων πολιτών.

Έχει επίσης ταχθεί υπέρ της πάταξης, σε Ελλάδα και ΕΕ, αφενός της διαφθοράς και αφετέρου της καταστρατήγησης των Ευρωπαϊκών αξιών που θεμελιώθηκαν στο Ελληνικό πνεύμα για δημοκρατία, ελευθερία και λογοδοσία, καθώς και στα ιδεώδη του χριστιανισμού.

http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=4403

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

email επικοινωνίας

email επικοινωνίας
hellasineuropeanel@gmail.com

Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου

Blog Archive

- Copyright © Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ανεξάρτητοι Έλληνες- Powered by Blogger -