Posted by : Ανεξάρτητοι Έλληνες Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Γεννήθηκε στην Κίσσαμο Χανίων, απ’ όπου κατάγεται, το 1948. Κατοικεί στον Πειραιά Αττικής και στην Κίσσαμο Χανίων.
Είναι παντρεμένος κι έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Τελείωσε το 3ο Γενικό Λύκειο Πειραιά.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οικονομία και την Τραπεζική Τεχνική με ειδίκευση στην ασφάλεια επενδύσεων και τον έλεγχο αξιοπιστίας αγοράς.

Είναι κάτοχος πτυχίου προγραμματιστή Η/Υ της Microsoft, μηχανικός Η/Υ.
Διαρκής μελέτη ασφάλειας τροφίμων.
Στη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει διατελέσει Διευθυντής Τραπεζικών Καταστημάτων και Υπηρεσιών Μεγάλων Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί αρχικά ως Υπεύθυνος Καταγγελιών του Ινστιτούτου καταναλωτών και μεταγενέστερα μέχρι σήμερα είναι Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, με γνωστή πλούσια και αποδοτική δράση στη σχέση Πολίτη - Υπηρεσιών,Καταναλωτή - Αγοράς.

Με την δράση της ομάδας του ΙΝΚΑ πέτυχε την αναστολή της αύξησης των τελών Κυκλοφορίας, την ακύρωση του Χαρατσιού ΔΕΗ και συζητείται τώρα τον Ιούνιο 2014 η ελεύθερη επιλογή ρύθμισης Υγείας η Σύνταξης για τους Επαγγελματίες ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ.

Ο λόγος που αποφάσισε να κατέβει στις ευρωεκλογές με το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι γιατί πιστεύει πως όποιος κληθεί στα δημόσια δεν μπορεί να αρνηθεί και αλλιώς πρέπει να τιμωρηθεί (Πολιτεία Διάλογοι Σωκράτη Πλάτωνα) και επειδή πρέπει να δοθεί επιτυχημένη μάχη για να είναι η Ελλάδα σε μια Ευρώπη των εθνών - κρατών όπου όλες οι χώρες θα είναι ισότιμοι και αλληλέγγυοι εταίροι και όχι σε μία ομοσπονδοποιημένη Ευρώπη με αυτόνομα και αντικρουόμενα συμφέροντα των κρατών της.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

email επικοινωνίας

email επικοινωνίας
hellasineuropeanel@gmail.com

Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου

Blog Archive

- Copyright © Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ανεξάρτητοι Έλληνες- Powered by Blogger -