Posted by : Ανεξάρτητοι Έλληνες Τετάρτη 14 Μαΐου 2014



Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Κυψέλη.
Αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας, πολύ περήφανη για τα 2 της παιδιά, για τη Μικρασιάτικη καταγωγή της, για τους θείους της Σοφία Βέμπο και Μίμη Τραϊφόρο.

Πτυχιούχος των Πανεπιστημίων του Μονπελλιέ της Γαλλίας, Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σχέσεων με ειδικότητα το Διεθνές Εμπόριο, Μεταφραστών και Φαρμακευτικής σχολής, μιλάει γαλλικά, αγγλικά και λίγα ιταλικά.

Έζησε στη Νότιο Γαλλία κυρίως στο Μονπελλιέ και τη Τουλούζη όπου εργάστηκε και απέκτησε μεγάλη
επαγγελματική εμπειρία στο μάρκετινγκ
και το εμπόριο, το οποίο και δίδαξε σε πρότυπα γαλλικά σχολεία. Δίδαξε επίσης και προώθησε την Ελληνική γλώσσα στον Ελληνο-Γαλλικό Σύλλογο της Τουλούζης στον οποίο είναι μέλος από το 1994.

Επέστρεψε από αγάπη για τη πατρίδα και την οικογένειά της. Υπηρέτησε στο ΣΕΠΕ και ασχολήθηκε με την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού στη Κρήτη γιατί λατρεύει τις καταδύσεις.

Είναι Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου της Βαρβακείου Σχολής και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Βαρβακείου Ιδρύματος. Μέλος του Τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας το 2012.

«Πιστεύω σε μια Ευρώπη συνεργασίας, αλληλεγγύης, ισότητας και ίσης αντιμετώπισης των Εθνών Κρατών των και ΟΧΙ στη Ευρώπη των τραπεζών».

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ! ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

email επικοινωνίας

email επικοινωνίας
hellasineuropeanel@gmail.com

Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου

Blog Archive

- Copyright © Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ανεξάρτητοι Έλληνες- Powered by Blogger -