Posted by : Ανεξάρτητοι Έλληνες Παρασκευή 9 Μαΐου 2014



Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1971 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και κατοικεί στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή Κυπριάδου στα Άνω Πατήσια.

Η καταγωγή της είναι από την Ιστιαία της Βόρειας Εύβοιας και από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Αποφοίτησε από το 61ο Λύκειο Αθηνών. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος Deree College ( BSc Business Administration).

Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Επενδύσεων (MSc Investment Management) από το Cass Business School, City University στο Λονδίνο.

Έχει, επίσης, παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στον χώρο των οίνων και των αποσταγμάτων.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γνωρίζει γαλλικά.

Στον επαγγελματικό στίβο, διαθέτει πολυετή εμπειρία ως οικονομική αναλύτρια σε κορυφαίες χρηματιστηριακές εταιρείες.

Έχει συμμετάσχει ενεργά στην προώθηση ελληνικών μετοχών σε θεσμικούς επενδυτές.

Το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της έδωσε – μέσω της διαδικτυακής πρόσκλησης που απηύθυνε για πλήρωση θέσεων του ευρωψηφοδελτίου με κατάθεση βιογραφικών – το αναπάντεχο έναυσμα να πολιτευτεί για πρώτη φορά.

Με τη συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επιθυμεί να εκφράσει τη διαμαρτυρία της για την ασφυξία και το αδιέξοδο που δημιουργούν τα μνημόνια στη μέση ελληνική οικογένεια.

Επιδιώκει την παρουσία της στην Ευρωβουλή ώστε να υπερασπιστεί την ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης των Εθνών-Κρατών και να αντιταχθεί στο μετασχηματισμό της Ευρώπης σε ομοσπονδία.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

email επικοινωνίας

email επικοινωνίας
hellasineuropeanel@gmail.com

Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου

Blog Archive

- Copyright © Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ανεξάρτητοι Έλληνες- Powered by Blogger -