Posted by : Ανεξάρτητοι Έλληνες Δευτέρα 19 Μαΐου 2014


Petros Arvanitis
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.
Κατοικεί στον Πειραιά από όπου είναι και η καταγωγή του.
Είναι άγαμος.

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα με αριστείο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, MSc in Finance and Accounting, από το London School of Economics με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά, λαμβάνοντας υψηλή διάκριση στη βαθμολογημένη εργασία από τον εκλιπόντα υποψήφιο νομπελίστα Sudipto Bhattacharya.

Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής.
Μέρος της επιστημονικής του έρευνας θα παρουσιαστεί στο παγκόσμιο συνέδριο χρηματοοικονομικής F.E.B.S. τον Ιούνιο του 2014 στο Λονδίνο.

Η εργασιακή του εμπειρία εκτείνεται στους τομείς της χρηματοοικονομικής έρευνας, του οικονομικού σχεδιασμού και της οικονομικής διαχείρισης σχεδιασμού (project management).

Ο λόγος που αποφάσισε να κατέβει στις ευρωεκλογές με το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι γιατί πιστεύει στην ευεργετική ενεργή συμμετοχή των νέων επιστημόνων στα ευρωπαϊκά πολιτικά δρώμενα καθώς και στη δυνατότητα εφαρμογής του οικονομικού προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και στην αποτελεσματικότητά του για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Κύριος σκοπός της δραστηριοποίησής του είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας η ο ποία οδηγεί τις γενιές των Ελλήνων στη μετανάστευση σε αναζήτηση εργασίας.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

email επικοινωνίας

email επικοινωνίας
hellasineuropeanel@gmail.com

Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου

Blog Archive

- Copyright © Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ανεξάρτητοι Έλληνες- Powered by Blogger -