Posted by : Ανεξάρτητοι Έλληνες Παρασκευή 9 Μαΐου 2014


Γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτη του Κλασσικού Λυκείου Αναβρύτων στην Κηφισιά.

Σπούδασε Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις και Οργάνωση Εκδηλώσεων στα ΕΛΚΕΠΑ Αθηνών και στη Volkhochschule Berlin.

Έχοντας ζήσει και δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Ευρώπη για μεγάλο χρονικό διάστημα, από το 2006 και ύστερα από προσωπική της επιλογή, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων, Σύρο.

Διαθέτει διοικητικές ικανότητες και πολυετή εργασιακή εμπειρία.

Έχει εργαστεί ως στέλεχος στη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων & Γραφείου Τύπου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της MTC Group Athens και ως PR & Communication Director του IAS Group Mannheim Germany.

Ως ελεύθερη επαγγελματίας έχει συνεργασθεί μεταξύ άλλων, με την εταιρεία Othisis Web Development, τον Π.Κ.Σ.Υ.Ε. Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου και το Κέντρο Νεοκλασσικής Γλυπτικής “Νίκος Σοφιαλάκης” .

Γνωρίζει και μιλάει άπταιστα αγγλικά και γερμανικά, διαθέτει γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ είναι Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεωνκαι αρκετών Φορέων Πολιτισμού της χώρας μας.

Ως Ελληνίδα που νιώθει ιδιαίτερη αγάπη και υπερηφάνεια για την Πατρίδα της και ως ενεργή πολίτης, με διάθεση για ουσιαστική προσφορά, αποφάσισε να είναι υποψήφια στις προσεχείς Ευρωεκλογές με το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 Πιστεύει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό η «κλεμμένη» αξιοπρέπεια της Ελλάδας και των Ελλήνων, να νιώσει δικαιωμένος ο ελληνικός λαός, να αποκτήσουμε τη θέση που μας αξίζει στην Ενωμένη Ευρώπη των Εθνών-Κρατών, ώστε να αντιμετωπιζόμαστε ως ισότιμα μέλη και όχι ως επαίτες.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

email επικοινωνίας

email επικοινωνίας
hellasineuropeanel@gmail.com

Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου

Blog Archive

- Copyright © Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ανεξάρτητοι Έλληνες- Powered by Blogger -